NoPull -piercing disc

Poistaa korun mahdollisesti aiheuttaman ärsytyksen esimerkiksi huulilävistyksissä. Käytetään erinäisten pattien hoitoon, esimerkiksi hypertroofinen arpi/arven liikakasvu, keloidi yms. Asenna korun kantaan. Taipuisa ja pehmeä pieni pyöreä laatta. Materiaali silikoni.

Soveltuu käytettäväksi lähes kaikissa lävistyksissä.  

4,90 €

"Sain tällä tragukseni paranemaan. Paras ostos ikinä!"

"Oon käyttänyt tätä jo moneen läväriin. Suosittelen kaikille."


KUINKA TUOTETTA KÄYTETÄÄN? 

Silikonilevyt tulee asentaa vain parantuneeseen lävistykseen. Jos lävistys on haavalla tai ärtynyt, odota että se parantuu. 

Käytä levyjen kanssa aina titaanista korua, TÄSTÄ voit löytää sopivan. Tappi yleensä soveltuu parhaiten pattien hoitoon. Levyt asennetaan lävistyskohdan molemmin puolin tapin väliin (esim. nenänsivu). Tappi tulisi olla sen pituinen, että lävistyskorun kierteet tulevat hyvin esille jotta pallon kiinnitys onnistuu. Levyt eivät saa painaa niin, että se tuntuisi epämiellyttävältä. Pieni paine voi toki tuntua ja on normaalia. 

Pidä levyjä noin neljä viikkoa. Tässä ajassa yleensä patti/patit häviää kokonaan. Huuhdo lävistystä normaalisti päivittäin myös levyjen alta. On tärkeää kuivata ihoalue huolellisesti levyjen alta esim talouspaperilla, ettei se jää märäksi. Riippuen pattien koosta, hoidon aikana voi levyjä lisätä tapin väliin niin että paine pysyy optimaalisena. 

Hoidon päätyttyä voi levyt poistaa ja asentaa haluamansa korun tilalle.